Het Openbaar Ministerie is de enige instantie die bevoegd is om mensen voor de strafrechter te brengen. Wij zorgen ervoor dat strafbare feiten worden opgespoord en vervolgd.

Ons werk is dynamisch en veeleisend. Elke dag is anders, afwisselend, onverwacht en soms ronduit spannend. Zeker, na een lang of ingewikkeld onderzoek geeft het voldoening als een overtreder de juiste straf krijgt. Emoties zijn nooit ver weg als we met een slachtoffer praten en we zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid. Ons werk heeft impact.

 

De teams van officieren van justitie, parketsecretariaten en administratieve medewerkers vormen het hart van ons werk. Maar we kunnen dat werk niet doen zonder ICT’ers, HR-adviseurs, en diverse specialisten. We hebben elkaar nodig om te werken aan een rechtvaardige samenleving.
Sta jij voor een goede en eerlijke rechtsstaat, binnen én buiten de rechtzaal? Wil je samenwerken met collega’s die minstens zo betrokken, energiek en professioneel zijn als jij? Met elkaar lachen en van elkaar leren? Er is plek voor jou.
Bekijk hieronder de openstaande vacatures.
Stuur uw sollicitatiebrief persoonlijk naar het Parket van de Procureur -Generaal of e-mail uw brief naar werkenbijons.om@gmail.com van maandag t/m vrijdag gedurende onze openingstijden. Uw sollictatiebrief komt bij de afdeling Human Resources terecht.

 

 

Er zijn momenteel geen vacatures. U kunt een open sollicitatie sturen naar werkenbijons.om@gmail.com